Favoriter

Jag har samlat på mig en hel del när det kommer till nagelvård. Speciellt nagellack. Här nedan ser ni mina favoriter ur nagellackgarderoben!


Städat

Nu har jag städat mitt rum. Varför gör man inte det oftare egentligen? Man känner sig så lättad efter. Mitt rum brukar inte vara direkt stökigt, men det är lite rörigt ibland. Massa brev liggandes på skrivbordet och ovikta kläder på fåtöljen och i garderoben. Det är konstigt egentligen, hur mycket jag än älskar kläder, kan jag aldrig hålla ordning i min garderob. Fixar den typ jätteofta, men dagen efter är det kaos igen. Konstigt!


My Chanel is on

Idag bär jag mina älskade Chanelörhängen. Självklart är de inte äkta, köpte dom på Cypern i somras. Men jag bryr mig inte, de är lika fina ändå.


Stan

Idag åkte jag och en kompis in till stan för att hitta något fint att ha på mig på fredag, då jag tillsammans med några vänner skall gå ut och fira min 19 årsdag. Fick med mig en fin topp från Fiorucci. Hade egentligen velat ha en klänning, men har som sagt svårt att få tummen ur och faktiskt köpa en. Slutar alltid med en fin top. Jaja. Den är väldigt fin i alla fall, visar er på fredag. Dessa två bilder under är på två av favoritsakerna jag såg i dag. Klänningen är från Forever Unique och finns att köpa på Tara. Skorna är Uggs från Yoko Yap. Puss!


My room

Mitt älskade rum. Jag älskar det verkligen. Men det är lite stökigt just nu, men här får ni ändå några snabba bilder på det.


Marc by Marc Jacobs

Jag är så himla glad över att jag köpte denna väskan. Ångrar ingenting, den är perfekt. Älskar modellen. Den känns väldigt mig! Gillar ni den?
Köpte den på Raglady i Göteborg, men den finns på NK också!


Nytt i garderoben

Är precis hemkommen från Josephine. Vi hade världens mysigaste dag på stan igår och på kvällen var vi i hennes lägenhet och kollade på skräckfilm och åt gott. Idag strosade vi runt lite på vår lilla shoppinggata här i Stenungsund. Nu är jag hemma och dricker kaffe. Senare ikväll skall vi på bio. Helt klart värda lediga dagar. Puss!


Vad är du nöjd över?

Jag har nästan aldrig känt att jag är nöjd. Det är inget jag direkt reflekterat över innan, men det är alltid något jag försöker uppnå eller vill ha. Jag är dålig på att stanna upp och ta in nuet, att tänka efter och nöja mig. Men för en stund sen när jag stod i duschen kom jag att tänka på det. Varför blir man aldrig nöjd egentligen? Kommer det alltid att vara såhär? Uppnår man någonting man länge strävat efter tar det inte lång tid innan det dyker upp något annat man suktar efter. Jag blev därför lite irriterad på mig själv, jag är så bortskämd. Jag gör mig själv bortskämd. Jag är så åpen på livet. Nöjer mig aldrig förän jag har "det bästa". Därför stannade jag upp några minuter och tänkte över det här. Vad är jag nöjd över egentligen?
- Just nu är jag nöjd över att jag är i en bra plats i livet. Jag har en fast inkomst - det är inte många tonåringar som precis tagit studenten som har det. Jag sökte ett jobb i höstas - det jobbet fick jag. Fastän jag bara skall jobba 50%, jobbar jag som en fulltid. De uppskattar mig på jobbet, de ger mig tider. Jag har möjlighet att spara, för att sedan kunna resa, något som jag länge drömt om. Jag är verkligen nöjd med mitt jobb. Visst det kan vara lite långtråkigt ibland, men vafan - nöjd är jag ändå! Jag har hur goa arbetskamrater som helst. Det har jag verkligen. Nu när jag lärt känna alla har jag alltid ett leende på läpparna på jobbet. Det känns väldigt skönt!
- Jag är nöjd över min prestation i skolan. Jag tog studenten med grymma betyg! Jag var hård mot mig själv och det lönade sig. Alla dagar och kvällar man satt och kämpade sig igenom massa plugg, medans många kompisar sket blanka fan i allt som hade med plugg att göra och var ute och roade sig, det kändes kanske inte så då - men det lönade sig faktiskt! Jag hade mitt roliga också. Men frihet kräver asvar, som min mamma brukar säga. Work, then play.
- Jag är oerhört tacksam över mina fina vänner. Nya och gamla. Jag är glad att jag har så god kontakt med mina barndomsvänner. Det betyder allt. Jag är jätteglad över att jag bundit nya kontakter den senaste tiden. I somras lärde jag känna människor som beyder oerhört mycket för mig och som jag vet kommer ha en stor betydelse för mig länge. Jag är också glad över att jag redan börjat få vänner på det nya jobbet, som även blivit vänner utanför jobbet.
- Min familj. Som alltid finns där. Jag tar dom för givet. Men det skall man inte göra. Det har hänt en del saker inom familjen det senaste året och det har verkligen fått mig att inse att de är mitt allt. Utan min familj är jag halv, ja om ens det. Utan min familj finns jag inte. Visst, jag är trött på att bo hemma och leva efter en massa regler, men det betyder inte att jag inte älskar er av hela mitt hjärta!
- Och så kör vi en liten ego-punkt också; jag är nöjd över mig själv. Där jag står i livet just nu - jag är stolt över att jag tagit mig hit. Att jag vågar visa framfötterna och faktiskt kämpar för något jag vill ha. Jag är envis. Det säger både mitt namn och mitt stjärntecken. Envis som en varg. 
Men det finns fortfarande en massa saker jag vill ha. Man borde kanske inte känna så, men det gör alla tror jag. Vem är nöjd egentligen? Mina nuvarnade mål är att ta körkort (det har legat på is ett tag. kommer nog göra det ett tag framöver också, men sakta men säkert går det framåt. Jag har ingen brådska, så det känns bra att ta det ganska lugnt) och köpa mig en fin Marc By Marc Jacobs väska, haha. Puss på er, ha en fin kväll! Själv skall jag lägga mig och titta på Top Model och sova, upp tidigt för jobb.

Ribbon shirt

Jag älskar den här toppen! Köpte den på Vila för några månader sedan. Har på senaste tiden utvecklat nån slags svaghet för allt som har med rosetter och fjärilar att göra. Det är så sött och vackert. Det ser nästan ut som att jag har vingar. Nu skall jag iväg till jobbet. Ha en fin dag! Puss


Parts of my room

Mina två favoritplatser i mitt älskade rum. Jag älskar faktiskt mitt rum. Men jag vill ändå flytta hemifrån, mer än allt annat just nu. Att få sköta mig själv. Kunna ha frihet att göra vad jag vill. För även fast jag snart är 19 år får jag inte göra precis vad jag vill, eftersom jag bor hemma. Jag kan till exempel inte komma hem hur sent som helst utan några bekymmer. Sen är det jobbigt att ta sig till ställen. På dagen går det väl ok med bussar, men på kvällen är det skrattretande dåligt. Vill känna frihet helt enkelt. Känna att jag är vuxen, för det känns inte som att jag är det än. Jag vill ha mitt eget hem. Men jag antar att det inte är en evighet tills jag faktiskt har det. Jobbar jag ett tag nu så är nog mina chanser goda. Och om jag börjar plugga till hösten är det nog inte så svårt att hitta studentlägenhet. Problemet är bara vad jag skall plugga... Jag har faktiskt ett ganska stort sug efter att börja plugga. Skriver mer om det sen. Puss!


Interior dreaming

Wow. Exakt den här stilen vill jag ha i mitt framtida boende. Hur snyggt? Är helt förälskad. 

Lördag

Godmorgon bloggis. Hur mår du? Jag mår bra! Vet du varför? Jo, för jag är ledig idag! Jag la mig sent och vaknade alldeles utvilad och skön. Längesen jag vaknade helt av mig själv nu. Gick upp och satte mig vid matbordet, drack världens största kopp kaffe och tittade på ett avsnitt av Greys. Fin morgon helt enkelt. Nu skall jag hoppa in i duschen. Ciao!


Early bird

Sitter i min systers kök för tillfället. Klockan är 5.20 och jag har vart vaken sen 5.00. Skall pallra mig iväg till jobbet klockan 6.00. Aldrig börjat såhär tidigt. Men det verkar inte vara jobbigt alls. Är redan pigg. Det enda problemet är att min syster inte har nån mjölk, som jag alltid brukar ha i kaffet. Jaja. Dricker det svart, Mmh... Eftersom jag börjar så tidigt idag, kommer jag även sluta tidigt! Det skall bli riktigt skönt. Puss puss ha en fin dag!


Have a smooth hair day!

Igår var jag ledig och jag är ledig idag också. Det är så himla skönt! När man knappt har några dagar lediga från jobb uppskattar man verkligen "hemma-dagar". Igår var jag bara hemma hela dagen. Sov tills jag var utvilad, tog en lång dusch, pysslade om mig själv (målade naglarna etc). Sånt man inte hinner när man åker tidigt på morgonen och kommer hem sent på kvällen. Senare satt jag i min säng och kollade på film. Såg Ondskan. Andreas Wilson är inte dåligt snygg han!
Idag är jag som sagt också ledig. Har förmiddagen ledig, inget planerat. Tänkte fortsätta ta hand om mig själv, platta håret till exempel och kanske någon ansiktsmask. Sedan skall jag åka iväg till stan för att umgås och sova hos min syster. Skall bli riktigt mysigt. Imorgon börjar jag dock jobba 6.45, inte lika mysigt. Men det funkar. Slutar i alla fall tidigt och då kan jag strosa runt på stan lite. Har förälskat mig i en väska som jag verkligen vill ha. Berättar mer om den senare. Puss!


Gårdagen och planer

Godmorgon! Igår efter jobbet kom min vän Julia in till stan. Vi gick ut och åt, drack världens godaste chai och gick sedan på bio. Vi hade oerhört låga förväntningar på bion. Vi skulle se Möhippan. I tidningen hade den fått skrattretande dålig kritik, men vet ni? Den va riktigt bra! Rolig! En feelgood-film med en del twister. Okej, den kanske inte hade någon direkt handling, men om du vill skratta skall du absolut se denna film! Jag vet dock inte om det är så att jag och Julia har dålig filmsmak eller om de som recenserat den har det?
Jag har en glad nyhet också! Om det blir som planerat, åker jag och min vän Jessica till London den 9 december till 13 december! Det är inget som direkt hindrar oss, så vi kör nog på det. Skulle vara så himla kul. Är verkligen i behov av det känner jag! Vi håller tummarna! Nu är jag på väg till jobbet. Hoppas ni får en härlig söndag.


RSS 2.0