Buss

Cirka 5 dagar i veckan åker jag 12 mil om dagen med buss. 6 mil till jobbet och lika många hem (såklart). Det tar cirka 1,5 timme per väg, då jag måste byta buss och det är väntetid och yada yada. Så 3 timmar om dagen. Gångar fem. Vilket betyder 15 timmar på en buss i veckan. Fattar ni att jag är less på det eller? Har jag en normal arbetsdag är jag borta cirka 12 timmar från hemmet. Alltså BLÄ!


Midnight out

Snyggt, simpelt och lyxigt. Klä på dig ett par ljusa nylonstrumpor och ha en kul kväll!

Favoritlukter

Okej, detta är det sista collaget för idag, vänner. Men jag satte ihop detta lite snabbt. Här är mina favoriter i parfymgarderoben. Äger alla utan Viva La Juicy som jag väldigt gärna skulle vilja äga. Men den är saftigt dyr. Har för mig att 30ml kostar närmare 500-lappen på Kicks. Vilket är mycket för lite prudukt, enligt mig. Men jag får se om jag ger vika för parfymen någon gång (det lär jag göra).
Nu skall jag kolla på Vanderpump Rules och Real Housewives of Beverly Hills. Puss!

Victoria's Secret

Här ovan ser ni mina favorit-änglar. Åh vad jag älskar photoshop! Har fått lite kläm på det, men jag skulle knappast påstå att jag var duktig på det än. Men det är så jäkla kul att leka med. 

Inspiration for spring

God dag love birds! Ovan ser ni mitt allra första "inspirations-collage". Vad tycker ni? Jag är faktiskt nöjd, då det endast tog min någon timme och jag är helt oerfaren med photoshop! Ser fram emot att göra fler! Hoppas bloggen blir lite roligare i och med detta. Nu skall jag kolla på Sveriges Mästerkock. Puss.

Wednesday

Veckorna går fortare än aldrig förr. Det är väl så när man jobbar långa dagar. De lediga dagarna är inte alls så lediga man hoppas på, utan där tvingas man boka in allt annat. Vänner, städa, familj, ärenden och andra fritidsintressen. Livet som en arbetande tjej är tvärt emot vad jag trodde det skulle vara. Hela gymnasietiden längtade jag tills där jag är nu. Att kunna jobba och inte ha högar med plugg att gräva sig genom. Konstigt nog hade jag väldigt mycket mer fritid som en flitigt pluggande tjej än vad jag har nu när jag jobbar halvtid. Det är inte alls så att man är "ledig när man kommer hem". Visst, ledig är man väl, men när man kommer hem är klockan så mycket så man måste lägga sig. Och på sina lediga dagar har man mycket annat att ta igen. Helgerna är jag nästan aldrig ledig på heller. Och sen får jag ju extratider var och varannan dag. Men det är inget jag klagar på, verkligen inte. Jag vill tjäna pengar och det är det jag gör.
Men det är inte så jag hade föreställt mig. Och det kanske är positivt, för jag har ju som sagt fått ett väldigt sug att börja plugga igen. Utbildningar jag tänkt söka in på är:
* Statsvetarprogrammet i Göteborg
* Europaprogrammet i Göteborg
- statsvetenskaplig inriktning
- kulturgeografisk inriktning
- sociologisk inriktning
* Grundlärarprogrammet i Göteborg
- årskurs 4-6
- årskurs 1-3
* Fastighetsmäklar-programmet i Borås
* Butikschefsprogrammet i Borås

Dessa, i prio-ordning. Helst vill jag alltså läsa statsvetenskap!


Martha Hunt


Jan. 27, 2013


Jan. 24, 2013


Vanderpump Rules

Min nya favoritserie! Endast 3 avsnitt som sänts än så länge. Ganska likt the Hills. Kolla in om ni gillade det!


Bath time

Körlektionen gick väldigt bra. Hade en lärare jag aldrig haft innan som var väldigt sjysst. Nu är jag värd ett bad och ett avsnitt av Pretty Little Liars. Puss.


My heart is radioactive

Jag är verkligen världens sämsta bloggare. Vem tar ens kort i spegeln 2013? Jaja, det får vi leva med.


Onsdag

God morgon loves. Hur mår ni idag? Jag mår helt okej. Jag snoozade lite väl länge, men jag måste erkänna att det var väldigt härligt. När jag skall springa iväg till bussen, som skulle tagit mig till jobbet cirka 1 timme för tidigt, säger pappa att han gärna skjutsar ner mig till bussstationen om en halvtimme istället (där det går bättre bussar). Vilken lycka. Då hann jag ju med ett blogginlägg. 
Det jag ville komma till egentligen är dessa outfitsen. Hade mer än gärna strosat omkring på Manhattan i någon av de outfitsen istället för att jobba idag känner jag. Men jag får väl se det ur ett mer positivt perspektiv - jag jobbar idag för att någon dag kunna komma till Manhattan eller annat drömställe och göra det jag vill. Ha en fin dag, puss.

22.21

Med dessa fina bilder säger jag god natt. Tidig morgon imorgon, vilket betyder tidig hemgång. Guld värt i mina ögon!

Parts of my room


All wait no fun

Sitter i ett väntrum på busstationen och väntar på bussen hem. Köpte mig en smoothie. Har ätit yoghurt, 1 banan och en risifrutti idag. Risifruttin kanske inte är det bästa alternativet om man skall va nyttig, men pappa hade gjort min lunchlåda. Skall direkt hem till en kompis och mysa med film. Är lite hungrig, så "förebygger" med denna smoothie så jag inte skall börja äta onyttiga saker för att jag är hungrig. Puss på er!


Like it


Michaela Kocianova

Dessa får mig verkligen att längta efter sommaren.


RSS 2.0