Påskäggs-lös

Inte fått ett enda påskägg i år. Hate growing up!


My cup of streetstyle

Har suttit hela förmiddagen och kollat igenom flera sidor med streetsyle på Pinterest. Vilken helt otrolig sida det är alltså. Har ni inte kollat in den än - gör det nu! Looksen ovan är några jag föll lite extra för. Gillar ni också dessa?

Rainbow


Planerna i kras

Men vad gör det när vädret är såhär fantastiskt? Fryser inte ens i min tunna vårjacka! Hann precis köra klart min körlektion när dom ringde från jobbet och behövde mig. Men jag är lika glad för det. Sjukt vad vädret kan påverka humöret! Hoppas ni får en fin dag!


Kick start!

Grym start på dagen när man vaknar av att man fått sålt ett par Dr Martens på blocket! Katching! Haha.
Nu skall jag iväg för en körlektion och en snabb runda på stan efteråt. Skall köpa en foundation. Någon som kan tipsa om en magisk sådan?


God natt


Just nu vill jag ha..

Solkysst hy. Solblekt hår. Saltvatten i håret och på huden. En färgstark drink som matchar min färgstarka bikini och bruna hy. En strand full av glada och glatt berusade vänner och främlingar. Vara hög på livet. Hög av solen. Guldiga Ray Ban-pilotglasögon. Turkost vatten. Hög musik. Och självklart, massor av snygga killar i badbyxor. 

Måndags (tisdags) stjärnor

Hej bloggy. Idag har jag varit på äventyr. Har vart ute större delen av dagen och övningskört med pappan min. Jag älskar att köra bil! Men ändå känns körkortet ganska betungande. Tror det har med teorin att göra och all press. För när jag sitter i bilen, spelar ingen roll om det är på bilskolan eller med pappa, så trivs jag verkligen. Och vi skall inte ens tala om halkan! Gud vad roligt det var. Men teorin är en annan femma. Den känns så trist så jag vill knappt ta i boken. Har pluggat en del, men borde ha pluggat mer vid det här laget. Well, det var inte detta jag skulle lägga hela det här inlägget på.
Jag tänkte tipsa er om två saker! Nummer ett är den här oerhört underbara parfymen. Inte nog med att den luktar amaze, den är hur fin som helst också. Ja tack, ja tack och ja tack.
Nummer två är en perfekt app för er som gillar att fixa era bilder. Jag tycker om att instagrama och lägga upp bilder på bloggen, men jag fixar nästan alltid bilden först i en annan foto-app än instagram. Köpte en ny idag, KitCam, för 7 spänn och i have to say: I love it! Den har allt. Fixade bilden på parfymen i appen. Testa den!


Goodies från våren

Balenciaga Spring 2013
Chloé Spring 2012
Donna Karan spring 2013: nej tack till sminkningen dock.
Elie Saab spring 2013: dregel mode on.
Isabel Marant spring 2013
Oscar de la Renta spring 2013
Viktor & Rolf spring 2013: vilken jädra kollektion. Pure love. Typ.
Ja, nu vet ni hur jag hade gått klädd om jag va lite mer, vad skall man säga, rich!

Att inte ta sig själv på allvar.

Gör ni det? Lyssnar ni på er själva och ger dig själv en kram i hjärtat? Det kan jag nog inte säga att jag gör särskilt ofta. Jag förminskar alltid mina egna problem. Har jag ett krossat hjärta eller känner att jag blivit orättvist behandlad tvingar jag mig själv att inte tycka synd om mig själv, jag tvingar mig att inte vara ledsen. Men det klart jag inte kommer från hjärtesorg och liknande sorger så "lätt". Jag fortsätter vara ledsen, men jag accepterar inte min sorg. Det är en stor skillnad. "Min sorg är ju ingenting i jämförelse med honoms eller hon den där tjejen. Min kärlek var inte sådär stor att jag skall få lov att må så dåligt som jag gör". Lite så går tankarna.
Vilket är dumt. Vet ni varför? För dina problem är alltid stora, riktiga och viktiga om du mår dåligt! Man kan inte jämföra sin sorg med någon annans. I sådana lägen måste du vara självisk. Tillåt dig själv att må dåligt, att gråta. Jag lovar att det känns bättre efter att du släppt en tår eller två. Det är som att ventilera och krama om sitt eget hjärta. Det spelar ingen roll om det handlar om ditt livs kärlek som dragit eller om den där chokladbiten du sett fram mot så länge plötsligt är uppäten av nån annan. Släpp fram dina känslor och var inte för feg för att visa dig själv din sorg.


Mar. 22, 2013


Halkbanan!

Nu skall jag göra halkbanan! Är inte nervös, men lite nyfiken typ! Såhär ser jag i alla fall ut idag:


Actually happend


Iggy Azalea

Så. J*vla. Ball. Girl.

Those days

När man inte har ett enda sk*t inbokat och man kan göra precis vad man vill. Och vad jag vill göra idag är NADA. Vill bara vara hemma, dricka 247 koppar gott kaffe och kolla ikapp en del serier. Dagar som dessa är magiska. Faktiskt. Att bara få umgås med sig själv och slappna av. Det faktum att solen skiner är också en bidragande faktor till mitt kanonglada humör. Hoppas ni också är glada idag. Puss!


Wearing all black like a brand new bride

Top och byxor från romwe, örhängen från Oscar de la Renta, skor och väska från Zara 
Hej bloggy! Kan ni också bli kära i materiella ting ibland? Bli så fixerade vid något att ni mår dåligt av tanken att ni inte äger det? Lite så känner jag nu. Dessa byxor är heaven. Och HUR sköna?! Och jag som har köpförbjud. Kanske är det tur att dom inte fanns i lager när allt kommer omkring. Här är i alla fall länken så ni kan se hur snygga dom är! http://www.romwe.com/zippered-draped-black-pants-p-57779.html

I like it all


Photo booth


My new Nike Free Run 3

Vad skall jag säga? I love them!


Just do it

Hej my loves! Klockan är kvart över sju och jag sitter här och dricker mitt kaffe. Kaffe på morgonen kan nog vara ett av livets finaste stunder. Herregud vad det är gott då! Men i alla fall, skall iväg klockan åtta för att träna innan jag börjar jobba. Gymmet ligger bara några hundra meter från mitt jobb, så det är väldigt bra så sätt. Men det ligger dock 40 minuter från mitt hem med buss. Men jag väljer att gymma i Göteborg, före eller efter jobbet, för då blir det inte lika "jobbigt" att ta sig till gymmet. Det lär bli långa dagar man är borta hemifrån, men det får det vara värt! Gymmen här hemma ligger så dåligt till. Hade aldrig orkat först åka hem från jobbet, sedan gå hem och byta om och så vidare för att sedan ta ännu en buss till gymmet. Nej. Då blir det för omständigt och jag vet att jag kommer komma med bortförklaringar för mig själv. 
Men det känns i alla fall skönt att vara igång med träningen! På gymmet springer jag mest på löpbandet, kör crosstrainern och cyklar. Väntar dock ivrigt på mina fina gympaskor! Hoppas verkligen att dom är snällare mot mina fötter än de jävliga skorna jag har nu. Riktig mardröm! Puss!

BOMB


Straight nails

Vad brukar ni ha för form på era naglar? Jag gillar dom raka på mig själv, men tycker lite "vassare" kan va snyggt på andra!


Sotade ögon

Sotade ögon är något som jag alltid älskat men aldrig riktigt vågat bära upp själv. Så fort jag testat att sota mina ögon har jag mest tyckt att jag ser ut som ett emo eller en panda. Men jag tror bara att det är man själv som tycker så. Tänkte köra på sotade ögon på fredag då jag skall gå ut. Eller vad tycker ni? Är det too much eller passar jag inte ens i det? (På bilden har jag inget övrigt smink, har alltså bara sminkat ögonen! Så om jag skall testa det "på riktigt" lär jag va snyggare i hy:n osv).
Hittade denna grymma guiden när jag googlade lite! Källa: http://mobil.devote.se/articles/skoenhet/skoenhet-guide-till-sotade-oegon_33-2379.htm?irt=20390322&cn=forni

Who said less is more?

Spetstopp från River Island, örhängen från Kenneth Jay Lane, väska från Saint Laurent, skor från Bloch, shorts från River Island, parfym från YSL Manifesto, nagellack från Chanel och solglasögon från Ray Ban
Romantisk rock-chic skulle jag nog kalla stilen ovan. Hade passat bäst med ett långt, mörkblont hårsvall och snyggt sotade ögon. Och brun hy såklart. 
Måste även tillägga att jag är helt galen i parfymen YSL Manifesto. To die for. Den är dock rätt dyr, och jag har lovat mig själv att hålla i mina pengar framöver. Skall jag någonsin komma härifrån måste jag ha en fet plånbok och den blir ju inte direkt fet av att spendera. Har för mig att 30ml kostar runt 700:- när jag såg den på Kicks. Någon som vet vart man kan köpa den billigare? 

Saturday

Vi kickar igång den här lördagen med en skön blandning av fina hem. Jag har nog nämnt tidigare att jag kan sitta och drömma mig bort bland inredningsbilder i flera timmar utan att tröttna. Tänk att någon gång få ha det såhär! Jag vill ha mitt alldeles egna hem, som jag får forma helt själv. Välja precis vilken stil jag vill ha. Hoppas den dagen inte är alldeles för långt borta.

Spring date outfit

Klänning från Zara, kofta från Marni, nagellack från Deborah Lippmann, örhängen från Illeana Makri, solglasögon från Ray Ban, skor från Converse, väska från Mullberry och en kaffe från starbucks
Känner ni också att våren är på väg? Det är ju faktiskt mitten av mars! Hörde av någon att det var 20 grader vid denna tiden förra året. Känns ju lite surt när man går runt och fryser nu. Men i luften känner jag av våren. Solen ger värme liksom. Tvingar mig själv att ha på min vårjacka, fast jag egentligen halvt fryser ihjäl. Köpte mig ett bar nya löparskor idag! Från Nike (ofcourse!). Visar er imorgon. Puss!

Gymkort

Nu äger jag det där förbaskade gymkortet som jag så länge velat ha men aldrig riktigt fått tummen ur. Gymmet ligger precis vid jobbet, så kan smidigt träna innan/efter jobbet. No more excuses. Lets get fit!


Soaked in gold

Älskar min klocka. Varit min trogna följeslagare sen studenten i somras.


Match it with a bottle of rosé

Top - Zara, nail polish - Chanel, bag - Mulberry, watch - Marc Jacobs, jeans - Acne, leather jacket - Acne, shoes - Zara
En av mina favoritoutfits so far. Älskar puderrosa! Det känns inte lika fjantigt som vanlig rosa. Puderrosa tillsammans med en rose-klocka är inte fel det heller. Den här outfitten har helt enkelt alla rätt i mina ögon. Gillar ni den?

Imorgon


Possibly the most awkward morning. Ever.

Okej, here's the story. På mitt jobb finns det en supersnygg kille. Alltså han är gudomligt snygg. Han verkar vara student dock, för han jobbar typ bara ibland, på helgerna. Känner honom därför inte alls, har bara hälsat på han och lett och ibland har vi typ sagt små korta fraser till varandra. Men jag smälter typ varje gång jag ser honom.
I alla fall. I morse kom jag in till stan 1 timme innan jag skulle börja jobba. Istället för att gå till jobbet direkt och behöva sitta av tiden i lunchrummet, bestämde jag mig för att sätta mig på en parkbänk i solen. När det hade gått några minuter blev jag riktigt uttråkad. Kollade runt mig om det var fritt fram, japp, det var det. Tog få fram mobilen och började knäppa typ 10 egobilder på mig själv. När jag vänder mig om för att dubbelkolla att verkligen ingen var där, upptäcker jag det kanske värsta som kan hända: HAN, den där supersnygga guden från jobbet, är bara några meter ifrån! Fatta att jag höll på att gå under?! Alltså jag blev helt kall och ville bara dö. SÅ ENORMT PINSAMT. Får trösta mig med att han kollade ner i marken och jag satt vänd mot honom, så han såg aldrig mitt ansikte (hoppas jag). Men han känner säkert igen mina kläder.
Alltså, detta är så typiskt mig.


Barbour

Kolla på min nya jacka! Jag älskar den. Den är perfekt. Vad tycker ni om jackor som denna?


Sämst

Satt, som jag sa, och väntade 40 minuter för att få komma in till tandläkaren. Nu, sitter jag i en ödslig busskur, så långt från solens strålar som är möjligt, och fryser. Bussen kommer om 15 minuter, och jag har redan suttit här i 15 minuter. Vilken härlig dag! Jag hatar att vänta. Man slösar så många värdefulla minuter genom att bara vänta. Sen står tiden i princip stilla också. Får leva på tanken om att jag när jag kommer hem får njuta av en kopp kaffe. Skall träffa Josephine ikväll. Det får jag leva på nu.


A pretty mess

Sitter för tillfälligt hos tandläkaren. Kom hit 30 minuter för tidigt. Crap. Men livet går vidare. Sitter och har det rätt mysigt ändå, med Michaela Fornis och Dashas podcast i öronen. Puss!


My Wall

Brukar uppdatera den här tavlan med nya bilder då och då. Det ger nytt liv till rummet liksom.


Seche Vite

Är ni ute efter ett felfritt överlack skall ni köpa Seche Vite. Helt fenomenal! Älskar glansen och hur snabbt det får nagellacket att torka!


De vet du

Rolig kväll igår! De vet du kom till den lokala klubben och det var helt sjukt mycket folk där! Väldigt roligt!


Tasty homes

Alla bilder utan den sista kommer från http://myscandinavianhome.blogspot.se
Jag, som ni kanske redan märkt, älskar vitt. Det kan aldrig bli för vitt i ett hem. Det gör så att hela rummet lyser upp! Jag älskar det. Sedan kan man gärna tillsätta färger genom kuddar, tavlor, ljus etc. 

RSS 2.0