Nu händer det grejer

Varsegod här får ni en redig pose-bild.
Som ni kanske vet så håller jag på att ta körkort. Jag är nära slutet nu (förhoppningsvis!). Min pappa har stått för största delen av mitt körkortstagande - både ekonomiskt och som handledare. Han vill inte att jag skall boka uppkörning privat, han vill att jag skall köra på körskolan tills de säger att jag är redo för uppkörning och sedan boka genom dom. Då har jag "större chans" att klara det då jag verkligen är redo, samt att jag får ha med min lärare i baksätet under uppkörningen och så använder jag körskolans bil. Vilket är en oerhörd trygghetskänsla! Men det blir dyrare. För att inte min bilskolas statistik skall försämras, måste de vara 100% säkra på att jag skall klara uppkörningen när de skickar iväg mig. Därför får jag ta, vad som känns som, onödigt många lektioner (dyyrt!!).
Ett krav för att bilskolan skall boka för mig, är att jag är klar med alla teoriprov på deras hemsida (vilket jag är) och att man skall komma in till bilskolan och skriva ett prov där, så att dom ser att man kan teorin utan att tjuvkika i boken. Har pluggat hårt i nån vecka och idag kände jag mig redo för att pallra mig till bilskolan och skriva det där "test-teori-provet", eller vad man skall kalla det. 
Men jag klarade det! Var oerhört nervös innan, nästan löjligt nervöst för en sådan liten grej. Hade jag inte klarat det idag hade jag ju bara kunnat läsa på ytterligare och göra om det om några dagar. Men jag fick 67/70! Vilket är grymt, om jag får säga det själv. Är förvånad dock, för det kändes som det gick åt skogen under provets gång.
Nu är i alla fall uppkörning och uppskrivningen bokad! Men min vanliga otur var framme i bokande stund. Är oerhört fullbokat nu under sommartid, så den enda passande lediga tiden är på samma dag som jag skall åka till Spanien! Fatta det. Hur hemskt? Uppkörningen är 8.30 och 19.20 går planet mot Marbella. Kan bli en lyckans resa, men tänk vad trist om jag inte klarar det. Men nu taggar vi till, och jag skall banne mig klara det! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0