Nytt


Det värsta med vintern

Mitt hår va liksom rakt imorse? Jävla väder! Men har i alla fall köpt en topp och en fin guldkedja. Ni får se sen!!


Vad hände där?

Jag vet att jag skrivit typ 4 inlägg idag redan. Eller postat så många inlägg, skrivit har jag väl inte direkt gjort. Men i alla fall. Igår var det väldigt mycket vår i luften. Hade till och med skinnjacka utan att frysa! Och kolla nu?! Utsikten från tågets fönster:


Haha


Puta med läpparna


Anja Konstantinova - Wildfox Swim - The Cobrasnake

Dessa bilder är rätt gamla, men jag älskar de verkligen! The Cobrasnake är verkligen ett foto-geni.
Idag skall jag jobba. Börjar klockan 13. Passar på att åka in till stan lite tidigare idag dock. Måste lämna tillbaka en topp från Bikbok. Den var supersöt, men när jag tog på mig den hemma så gick det med en gång hål på spetsen i armarna. Så no way att jag behåller den. Hittar förhoppningsvis någon bättre på Mango eller Zara. Big love till de affärerna! 
Jag är föresten glad igen, om det är någon som undrar. Hade ett litet emotional breakdown några dagar där, men nu är jag så gott som på topp igen med ett ihoptejpat hjärta. Fy fan för killar alltså, va de kan förstöra för en! Men nu har jag gått vidare, och det var inte så svårt om jag skall vara helt ärlig. All medicin jag behövde var att gråta lite, tycka synd om mig själv, ha rätt mycket pepptalk med mig själv, kolla på inspirerande bilder och läsa inspirerande "yo-go-girl"-texter. Sedan så pratade jag självklart med mina vänner om vilken douche han är och att jag självklart förtjänar så mycket bättre. För det gör jag verkligen. Det gör alla. Som sagt: nöj er inte tjejer. 

Rock but still cute - Outfit


Nöj dig inte

Jag måste erkänna att jag känt mig rätt nere de senaste dagarna. Jag vet mycket väl vad det beror på, men jag väljer att inte gå in på detaljer här. Men det handlar om kärlek. Eller inte kärlek, men drömmen om kärlek, kanske man kan kalla det. Det beror på besvikelse och insikt. Men jag vet att jag är värd så mycket mer än så. Jag skall inte behöva känna så som jag gör nu. Det skall ingen. Låt ingen dum jäkla kille få sätta sig över dig! Vad är det för skit? Varför ens bry sig om en sån som han? Glöm honom och gå vidare. 
Tänk inte: men tänk om han bara är upptagen. Han kanske bara har ont om tid för mig just nu. Det kanske är därför han beter sig som han gör. Nej! Vill han ha dig, ger han dig tid. Han svarar på sms och han visar att han vill ha dig. Gör han inte det, kasta bort honom. Slösa inte din värdefulla tid på honom. Han är inget att ha!
Känner att jag är i behov av ett tecken. Jag är i behov av ett tecken på att det finns bra killar. Vart är ni? Varför har jag, i princip, bara blivit utsatt för en jävla massa douche bags?

Ny topp

Jag kom in till stan tidigare än nödvändigt. På grund av dåliga bussar. Så passade på att inhandla en fin top tills lördag. Det är den jag har på bilden under. Tydligare bild får ni sen. Vad tycker ni förresten om mitt lockiga hår? Hann inte platta håret i morse.


No title


Sunday inspiration snack


On a hot summer night - Outfit


Dagens goding


A beautiful mix

Eftersom jag har lite svårt att få tiden att räcka till blogginlägg den här helgen, bjuder jag på lite fina bilder istället.

 


Friday

Idag är det helg! För de flesta. För min del är ledigheten över för ett tag framöver. Jobbar nu fram tills onsdag. Aj, det kändes betungande. Har ett par långa dagar framför mig. Men jag har saker jag skall hitta på om kvällarna och andra saker att se fram emot, så jag skall nog överleva.
Sitter just nu i lunchrummet tillsammans med min Cola light. Min hunger och matlust verkar vara på semester. Slutar vid 20.00 idag, så vi hörs efter det. Hoppas ni tar helg och har något mysigt för er ikväll. Puss!


Spring Chic - Outfit

Ligger vaken och är knappt trött. Satte därför ihop en fin, chic och elegant oufit som jag gärna skulle bära imorgon. I London. Eller i Paris kanske! I Sverige går det i alla fall inte för tillfället, eftersom det fortfarande är vinter. Hade ni kunnat tänka er att ta på er det här?

Bra jobbat, Ida!

På väg hem nu, från det där jobbiga men ändå.. Bra. Fina. Jag är glad! Det gick bra och jag är glad att jag gjorde det. Mer än så håller jag för mig själv, just nu ;)


Facelook


Att våga ta risker

Om en haltimme skall jag gå bort mot bussen som skall ta mig "out of my comfort zone". Jag har hört mycket om att det är där man finner "det bästa". Det man letar efter finns där. Det man strävat efter finns där. Jag vet inte om jag tror på det, men jag väljer att testa på det idag. 
Det pirrar i min mage. Egentligen skulle jag bara vilja tacka nej, stanna hemma och glömma allt. Men det är bara en tillfällig flykt. Egentligen vill jag inget hellre än att göra det här. Jag vet att det kan öppna oändligt många dörrar. Det är något jag velat länge, men när det är så här nära så säger kroppen "nej!". Kroppen säger nej, hjärtat säger ja, skulle jag nog kunna säga. 
Jag vill inte avslöja vad det hela handlar om. Förlåt, det är något av det värsta jag själv vet - att inte få reda på hela historien. Men jag lovar att ni kommer få ta del av den. Snart. Hur det än går. För vet ni? Det kan verkligen gå hur som helst! 
Även fast ni inte vet vad det handlar om, så behöver jag ert "lycka till". Puss på er! Hörs sen!

The bag

Har på senaste tiden varit lite smått besatt av Céline-liknande väskor (för att inte tala om den äkta varan). Så igår när jag var på Zara och fick syn på den här fina (och billiga) väskan var jag tvungen att slå till. För 399 svenska riksdaler blev den min!


New bag!

Bättre bilder får ni sen!


Tuesday done

Ja då var ännu en dag förbi. Skönt. Måste tillägga att jag trivs bättre och bättre på mitt jobb. Visst, det är mycket dö-tid och ibland är det väldigt enformigt. Men samtidigt är det ofta väldigt kul! Är så glad att jag har så fina arbetskamrater!
Nu är jag på väg hem. Skall ta en lång dusch när jag kommer hem. Tror febern är på väg tillbaka också, suck.


Fever baby

Började känna mig rätt kass igår på eftermiddagen. När jag kom hem från jobbet blev det värre och jag frös fast jag hade morgonrock, täcke och filt. Hade ont i princip överallt - huvudet, näsan, kroppen, halsen, ja ni fattar. Somnade tillslut men jag vaknade cirka sjuttioelva gånger i natt. Var helt säker på att det var influensan som var på besök. Vaknade 6 imorse och va tvungen att ta en värktablett.
Men så vaknade jag vid tio och jag har mått helt okej sedan dess. Kanske beror på att jag knaprat en del tabletter. Men jag är så glad att "det inte blev värre än såhär". Men vi får se vad som händer haha.. Är i alla fall på väg till jobbet nu! Puss!


Perfect details


Need this


Mitt i natten

Känner att jag tappat rätt många rutiner sen jag tog studenten. Exempelvis att lägga sig i tid. Om jag är ledig från jobbet, blir det aldrig att jag lägger mig innan midnatt. Det känns inte bra. Jag vaknar senare då, vilket innebär att jag går miste om många timmar. Imorgon blir det ändring på det!


Dream outfit of Saturday

Jag blev olyckligt kär så fort jag fick syn på den här underbara klänningen! Färgen, rosetten, skärningen - ja allt! Snälla ge mig den här. Visst är den underbar? Ovan ser ni vad jag mer än gärna stylat den med.

Details

Om en liten stund kommer en drömoutfit upp. Håll ut! Puss på er.

Nails


Simply perfection

Do you love this as much as me?

Will you be my valentine?

Hej bloggen. Jag ber om ursäkt för lite inaktivitet. Men nu är jag "back in the game". Igår efter jobbet drog jag ner på stan och mötte upp några vänner för en drink och gött häng. Vi gick runt ett tag i kylan för att hitta ett ställe som var bra på en onsdag. Hamnade slutligen på en mysig och lugn krog i Vasa. Förresten, på den här krogen såg jag kanske Sveriges snyggaste kille (jag skojar inte). Jag kunde knappt slita ögonen från honom under hela kvällen! Jag satt och fantiserade om att jag skulle gå fram till han och be om hans nummer, men jag kände mig inte tillräckligt boostad av min drink för att våga mig på något sådant. 
Men jag är helt ärlig när jag säger att jag kollade på han hela tiden. Och vet ni vad? Han kollade på mig också! Varje gång jag skulle kolla på han, möttes våra blickar och dom stannade mot varandra i några sekunder. Det pirrade typ i hela magen. Jag vet inte om han kollade på mig för att han tyckte att jag var jobbig som glodde, men jag vill tro att det var för att.. tja, jag vet inte. Men jag blev så glad. För han va så fin. Varje gång jag gick på toaletten, så mötte jag han antingen i toalettdörren på väg ut mot restaurangen eller så såg jag honom inne på "killarnas". Hade det varit som i en film (och i mina drömmar), så gick han in på toan bara för att möta mig och börja snacka. Men icke. Vi missade varandra hela tiden. Vilka fantasier man kan ha ibland.
Precis när jag började få mod att gå fram till han, då jag upptäckt att han verkligen kollade in mig tillbaka, så reste han på sig och kramade om sina vänner och sen försvann han. För alltid. Jag blev helt seriöst lite deppig, haha. Tönt- Ida är i farten! 

Få supertjockt hår på en sekund!

Sätt upp halva håret i en hög hästsvans och rufsa till håret. Voila! Du får nu väldigt tjockt, långt hår och det set ut som allt är samlat i en fin, hög hästsvans. Lätt va?


Today

Härlig dag på stan idag med mina älsklingar! Köpte en fin kavaj-liknande sak från H&M som jag gillar väldigt mycket. Avslutades med en god middag på Jensens.


Ett livsviktigt beslut

Jag har ju tidigare nämnt att jag skall söka in till skolan för hösten. Jag är så galet peppad nu verkligen. Studier är allt jag har i huvudet just nu. Det är roligt faktiskt. Att man kan se fram mot att plugga så mycket, det kunde jag aldrig föreställa mig. Jag har i alla fall bestämt mig efter många veckors sökande och bläddrande bland hemsidor och kataloger. Det är 4 utbildningar, alla på Göteborgs Universitet, som verkligen lockar mig. Den jag allra helst vill komma in på har dock väldigt höga antagningspoäng, så chansen för mig att bli antagen är inte jättestor, men det finns en chans så jag kommer ju söka! Här nedan radar jag upp, i prioriterad ordning, de utbildningar jag skall söka in till:
1. Statsvetarprogrammet (180 hp)
Som jag tidigare nämnde, så är antagningspoängen skyhöga. Men skadar aldrig att söka in då det är en drömutbildning!
2. Europaprogrammet (180 hp)
Detta är ett program med olika inriktningar. Det finns cirka 8 olika inrikningar om jag minns rätt. Här nedan är de inriktningar jag kommer söka:
- Statsvetenskaplig inriktning
- Kulturgeografisk inriktning 
- Idé-och lärdomshistoria som inriktning
- Sociologisk inriktning
Jag har ganska goda chanser att komma in på kulturgeografin och idé-och lärdomshistorian som inrikting. De andra har höga intagningspoäng, men man kan hoppas!
3. Kandidatprogrammet i Offentlig Förvaltning (180 hp)
Här har jag rätt goda chanser att komma in om man kollar på gammal statistik från exempelvis ht12. Ju mer jag läst om programmet, desto mer sugen blir jag på det. Jobbmöjligheterna verkar vara goda också!
Har dock fått höra av en kompis som har en kompis som går dett program. Hon säger att de inte ens har en nollning? Vilket tyder på att den verkar va rätt full av trista människor? Tycker att universitetet skall vara en kul upplevelse! Så fick en ganska negativ inställning till programmet efter detta...
4. Grundskolelärare, med inriktning mot arbete i grundskolans årskurs 4-6, samhällsorienterande ämnen. (240 hp)
Här har jag goda chanser att komma in! Kan tänka mig att arbeta som lärare, det har jag alltid velat på något sett. Jag gillar barn och jag gillar samhällskunskap. Men jag skulle hellre plugga de program ovan. Om man säger så.
Så där har ni dom! Vad tycker ni? Intresserar dessa er också? Vet ni någon som pluggar/pluggat någon av dessa program? Kanske gör ni det själva? Kommentera gärna då och säg vad ni tycker, skulle vara riktigt uppskattat! 

Försova sig

God förmiddag bloggen. Jag kunde som sagt inte sova i natt, vilket resulterade i att jag hade svårt att ta mig upp i morse. Skulle ta 10.10-bussen in mot stan för att där möta upp mina vänner och kolla på balklänning till dom (jag hade bal förra året!). Vaknade 09.47 av att det stod en glad och söt vovve i min säng. Tackar han för att han agerade väckarklocka. Dock var det på tok för sent, så jag får ta bussen in nu 11.10 istället. Det är nämligen så, att där jag bor (Tjörn, en bit utanför Göteborg) så går bara bussarna en gång i timmen. Men nu är jag i alla fall påväg. Skall bli riktigt mysigt. Har inget speciellt jag behöver inhandla, men jag lät ju komma hem med något. Hörs senare!


Insomnia

Jag är helt slut. Mina ögonlock är tunga som stenar. Varje gång jag skall blinka känns det som jag rullar upp ett par gamla, dammiga och sneda persienner. Trots detta är jag oförmögen att somna. Min hjärna verkar inte vilja lyda kroppen idag. Men nu får jag ge det ett helhjärtat försök. Skall in till stan imorgon och då måste jag ha fulladdade batterier! Bjuder på en go natt-mix av inspiration så länge. Puss.


How to: be classy like Rosie Huntington!

Eftersom jag är sängliggandes passade jag på att göra en till "sno stilen". Märker ni att jag älskar photoshop? Puss på er.

In hell

Hej. Jag ligger för tillfället nerbäddad i min säng och håller på att avlida. Nästan. Jag var tvungen att gå hem från jobbet. Jag stod i kassan och smärtan i magen blev bara värre och värre. Jag kände knappt marken under mig och jag såg att mina händer skakade enormt mycket varje gång jag skulle ge bort ett kvitto. Allt kändes luddigt och jag var helt ensam - med en lång kö av människor som ville handla. Jag kunde inte vara trevlig. Inombords skrek jag. Jag hade så himla ont. Jag fick ringa en ansvarig på jobbet och säga att jag hade ont i magen och höll på att svimma. Jag fick gå hem.
Alltså jag orkar inte mer. Tre månader i rad har det vart samma olidliga smärta "den dagen" (tjejer, ni fattar). Aldrig vart så innan. Hur kan smärtan helt plötsligt bli så mycket värre varje månad, när jag innan knappt haft ont alls av det (förutom enstaka gånger). Måste gå till läkarn snarast.


How to: mix & match like Olivia Palermo

Följ min blogg med Bloglovin 

Ida tipsar!

Hej fina läsare. Jag har ett litet tips till alla er hälsosamma människor eller till er som försöker att gå ner i vikt. Jag slutade jobbet precis och min blodsockernivå låg på noll. Gick in på Coop bara för att, tänkte inte köpa något. Men när jag hittade viktväktarnas egna godis kunde jag inte låta bli! En påse lakrits med bara 200 kalorier för hela påsen! Den är svårslagen! Inte nyttigt, det påstår jag inte. Men jag tycker att man skall unna sig något ibland, nån gång i veckan eller så, så idag unnar jag mig en sådan påse. Dom är dessutom hur goda som helst!


Olivia Palermo

Jag avgudar henne. Från topp till tå. Dag in och dag ut. Vilken jäkla stil kvinnan har. Helt otroligt. Hon är så snygg, så elegant och så MODE. Love her!

Interior overdose

Kan ni, precis som jag, också sitta som förtrollade framför inredningsbilder? Klickar jag mig in på Hemnet, weheartit, någon inrednings-blogg, you name it - blir min förmåga att ta mig ut från dessa sidor lika med noll. Zero. Känner hur dreglet rinner ner från hakan när jag kollar in bilderna ovan. Alltså fy satan vad bra vissa människor (med fickan full av pengar) kan ha det! Är så avundsjuk. Inredning och mode är mina två svagheter. Efter snygga pojkar då (hehe).
Tänkte föresten bli duktig och namnge källan, vill ju vara laglig. Men inte idag. Startar det nya, skötsamma sättet imorgon (kanske). Det är ju så jobbigt att spara på alla adresser, inte sant?
Puss på er, hoppas ni har en fin lördagskväll. Nu skall jag krypa ner under en filt med en apelsin framför senaste avsnittet av Suits.

Dream outfit of Saturday

Hade det varit en lördag i maj och jag skulle vara på väg ut på stan för dans och drinkar med vänner, hade jag självklart slängt på mig den här outfiten. Om det ändå vore så väl, va. Känns som jag verkligen alltid sätter ihop olika outfit-kollage som är halvt omöjliga att bära (för min del) då större delarna av kläderna är väldigt dyra. Men allt handlar om inspiration och egen tolkning!
Jag gillar att sätta ihop dröm-outfits som jag sedan kan inspireras av och köpa billigare alternativ! Men vissa kläder och accessoarer är ju inte direkt omöjliga, som toppen, väskan eller skorna ovan. Det beror helt på vad man prioriterar. Jag brukar (eller, brukar och brukar) unna mig något dyrt, som en fin väska, jacka eller skor, och sedan komplettera med billigare jeans och tröjor. Jag köper till exempel hellre en Marc Jacobs väska och ett par jeans från Zara, än ett par skitdyra designer-jeans och en väska från H&M. Men det beror ju helt på också. Jag kan inte säga att jag har ett "mönster" jag shoppar utifrån, men det gäller att "mixa och matcha" med låga och höga priser på kläder, skor och så vidare - tycker jag! 

Äntligen

Nu sitter jag äntligen på bussen hemåt. Så skönt! Är inte hemma förrän vid 22.00 dock, men ändå. Alltid skönt att komma från arbetsplatsen. Jag trivs jättebra på mitt jobb och så, men det är ändå skönt att få dra sig hemåt. 
Jag har inget planerat den här helgen faktiskt. Jag jobbar varannan helg, så varannan helg har jag "slappis-ta-hand-om-mig-själv-och-umgås-med-familjen-helg". För jag tycker det är jobbigt att hitta på massa saker när man kommer hem sent från jobbet och sen skall upp och jobba dagen efter. Då är jag hellre hemma med familjen eller hittar på något lugnt och mysigt med vänner. Sen den andra helgen, som jag är ledig, gör jag ALLT istället. Då skall jag hinna träffa alla vänner, göra roliga saker, gå ut osv. Så det är lite stressigt, men det funkar. Jag vet ju att det inte kommer vara såhär för alltid. Förhoppningsvis börjar jag skolan till hösten och då är jag ju ledig helgerna och har antagligen mer fritid. 
Men det är rätt jobbigt att ha ett jobb som ligger så långt borta från hemma, något annat kan jag inte säga för då skulle jag ljuga. Har hållit på såhär sedan oktober och det börjar nu sätta sina spår. Samtidigt som man börjar vänja sig vid att va borta 5-6 dagar i veckan, 12 timmar om dagen hemifrån. Så är det självklart tärande. Som jag sagt tidigare, så hade jag mycket mer fritid när jag var en tjej som pluggade mycket på gymnasiet än en tjej som inte ens jobbar heltid. Helt tvärtom vad jag hade förväntat mig! Känner ni igen er? 
Men nog om det. Nu har jag i alla fall blivit sugen på att plugga igen. Jag trodde aldrig att jag skulle bli det efter endast ett år - inte ens ett år än! Jisses!

Dream outfit of Thursday


My room

Jag tror att alla har sin "säkra zon". Mitt rum är min säkerhet. Min gömma. Mitt gömställe. Jag älskar mitt rum. Vill jag vara för mig själv och vill jag känna ro, går jag in på mitt rum och finner harmoni. Faktiskt. I mitt rum kan jag släppa lös mig själv. Min bubbla. Love it.


A place like this

Ja, jag skulle nog säga att jag blir mer och mer sugen att flytta hemifrån för var dag som går nu för tiden. Inte gör det suget mindre när man hittar sådana här fantastiska inredningsbilder heller. Nej vet ni vad, nu vill jag dra!

John Frieda - Frizz Ease

Jag plattar mitt hår eftersom jag har väldigt lockigt hår naturligt. Eftersom jag har lockigt hår så får inte mitt hår samma glans som ett redan rakt hår har. Jag har tidigare testat ganska många liknande produkter, som Moroccan oil och andra serum. Vissa har fungerat ganska bra, speciellt de dyra, tråkigt nog. Köpte den här igår, då min Moroccan oil börjar ta slut, för endast 135:- (det är en ganska stor flaska!). Man skall ta i det i blött hår för bästa effekt. Fungerar inte som värmeskydd, så man får ta det tillsammans med sin värmespray. Hittils, så är jag nöjd! Mitt hår håller fortfarande på att torka, men jag ser att det är blankare än det brukar vara. Förhoppningsvis blir det ännu blankare när plattången gjort sitt.

Dream outfit of Wednesday


My watch


Vilket kap!

Hade ingen som helst tanke på att köpa något, men kunde inte motstå när jag fick allt detta för endast 368 kronor! I like it. Det är från H&M!

God dag

God förmiddag! Hoppas ni har haft en bra dag i skolan, på jobbet eller vad ni nu har gjort. Jag är ledig från mitt jobb idag (jag har vart ledig enda sedan i lördags - guld värt!), så jag har faktiskt ägnat större delen av dagen till att träna! Hör och häpna så tränade jag 2 timmar igår, och än så länge har jag tränat 1,5 timmar idag. Skall ta en lång PW lite senare ikväll och så skall jag youtuba fram lita bra övningar. Visst var dom jag länkade igår bra?
Det är nämligen så att de som jag skall börja gymma med, inte får tummen ur, och jag har någon slags fobi att gå till gymmet själv (mesigt, jag vet). Men det kommer vara proppat med människor jag känner och jag vill INTE snacka med folk om jag skall träna. Så vill i alla fall komma igång med nån kompis. Min ena kompis har inte råd, då hon är ett år yngre och fortfarande går i skolan och den enda inkomsten hon har är studiebidrag. Min andra kompis skall få det av sina föräldrar, som befinner sig i Stockholm (bor i Göteborg), och hon skall inte hälsa på dom förän nästa vecka - då kommer hon få det. 
Så därför börjar jag hemma! Och jag tycker faktiskt att det ger resultat. Eller inte reaultat, men jag har grym träningsvärk. Love it!

Fitspo


Ida tipsar: workout!

Körde precis dessa! Korta och effektiva. Lätt att klämma in när man har lite tid över!

Wildfox Resort 2013 by Mark Hunter

Bilder lånade av thecobrasnake.com

Viktor & Rolf Resort 2013 - Favorite pieces!

Bilder lånade från style.com

Things I don't need - but I crave

/ 1. iPhone 5 - jag har en fullt fungerande iPhone 4s, men jag kan ändå inte hjälpa att jag är sugen på att lägga tassarna om en femma / 2. Systemkamera - jag har en kamera och jag brukar ändå inte fota med något annat än min iPhone till vardags. Men på något sätt vill jag ändå ha en systemkamera, för att jag vill kunna ta snygga bilder och jag vill vara duktig på det! / 3. Nytt smink - gärna från Nars! Har ingenting i sminkväg som jag egentligen är i behov av dock. / 4. Urbanears - jag har redan ett par vita och ett par bruna. De bruna är dock "in-ears" och inte alls snygga. Mina vita har blivit slitna och man kan inte längre pausa och byta låt med den lilla knappen... men dom funkar ju. / 5. Ray Ban Aviators - jag har redan ett par Wayfarer, men jag har suktat efter pilotmodellen i flera år nu. Kommer nog inhandla ett par till sommaren! / 6. Juicy Couture Viva La Juicy - fast denna behöver jag faktiskt på sett och vis. Inte bara för att den luktar gudomligt gott, mina parfymer är faktiskt snart slut (eller ja, några av dom!). / 7. Marc Jacobs örhängen - det är ju inget livsviktigt, men visst är dom farligt snygga? / 8. Michael Kors väska - köpte en Marc By Marc för inte alls längesen. Övertygade mig själv att jag verkligen aldrig skulle tröttna på den, men vet ni vad? Jag har redan fastnat och blivit sugen på en ny, suck.

Dream outfit of the day

Skulle det bara vara cirka 20 grader varmare, eller om jag hade befunnit mig på varmare breddgrader, hade detta varit dagens outfit. Älskar allt! Den cream-färgade toppen från Chicy är underbar (det är ryggen man ser på bilden!). Nej fy, nu längtar jag bara ännu mer till sommaren. Peace!

Make up for spring 2013

Ovan ser ni mina make up-favoriter från vårens catwalks. I vår skall man lägga allt krut på ögonen och lite på läpparna. Färgerna skall vara jordnära och kinderna skall knappt vara färgade. Min absoluta favorit-look är den som Diane Von Furstenberg hade på sin visning. Varma, naturliga toner och solkysst hy. Vilken är er favorit?

På vagnen hem

Fullspäckad dag resulterar i en fin, glad och rolig dag! I förmiddags fikade jag med mina favoriter Julia och Josephine. Julia hade jag inte träffat sen december, då hon varit i Uganda för sitt projektarbete. Alltså var det därför extra kul att träffa henne.
Framåt eftermiddagen var det dags att sätta mig på bussen in mot stan. Skulle till en för mig helt okänd destination, och dit skulle jag ta mig ensam - med endast en kass karta på mobilen som hjälp. Sprang in på närmaste 7Eleven, men tjejen bakom kassan hade ingen aning. Suck. Jag började gå bortåt, mot ingenstans och försökte hjälplöst tyda kartan. Det är en konst att läsa kartor skall ni veta! Men precis när jag skulle ge upp och börja fråga folk på gatan, fick jag syn på skylten: Tapaskällaren. Thank god!
Kan varmt rekommendera stället, maten var supergod och det va en fin och mysig lokal. Dock var personalen och servicen under all kritik. Kan ha berott på att vi va ett stort sällskap på 16 personer dock (några arbetskamrater). Men det var mysigt ändå!
Kvällen avslutades med att jag tillsammans med Johanna och Louise gick och satte oss i en mysig bar med varsin drink i handen. Slutsats: toppendag!


Dream outfit of the day

Ja tack, ja tack, ja tack!

The bag lady

Hade jag kunnat, hade jag köpt en ny väska varje vecka. I alla fall varje månad. Tänk om man faktiskt kunde det. Smältar av bara tanken. Ovan ser ni mina vår-favoriter från Net-a-Porter. Jag tycker att man skall våga när det kommer till väskor. Det kan piffa upp en hel outfit. I nuläget skulle jag allra helst ha en rosa Mulberry. Mums!

Hemkommen

Hej mina små älsklingar. Kom hem från jobbet ganska precis nu och sitter för tillfället med en skål yoghurt och special k framför mig. Ikväll skall jag ha datorn som enda sällskap. Vet ni vad? Det skall faktiskt bli både mysigt och skönt. Ibland behöver man vara för sig själv, få tid att andas ut. 
Är tack och lov ledig ganska mycket kommande vecka, samt i helgen. Har dock ganska speckat schema ändå (det där lät både töntigt och tantigt). Skall träffa massor med vänner, skall ut och äta och ha kul med några vänner från jobbet, ut och dansa med Josephine och massa restaurang-människor på söndag (tydligen är det "restaurangfolkets natt"), skall catcha up med Julia och Anna på måndag, med Jessica på tisdag och på torsdag är jag hembjuden till Selma för en sleepover och utgång! 
Ser verkligen fram mot kommande vecka. Skall på min resterande lediga tid köra bil och läsa kör-teori. Och träna! Snälla påminn mig om det om ni inte läser något om det här... 
Ha en fin kväll!
 

In my head

Något såhär föreställer jag mitt drömboende just nu. I någon innerstad. Helst Stockholm, New York eller London. Drömma kan man, och tur är väl det! Då vill jag också tacka för att weheartit finns så att man kan drömma sig bort i timtals!

 


RSS 2.0